Uusi kuva (29)

Ole se muutos, jonka haluat maailmaan

Siinä, mitä annat ja otat, mitä teet ja miten toimit, mitä kulutat ja niin edelleen, on kysymys etiikasta ja vastuusta. Meillä jokaisella on vastuu itsemme lisäksi kokonaisuudesta. Joskus vastuun ottaminen onnistuu, mutta ei aina.

Meidän jokaisen elämää hallitsevat monet järjestelmät, joista osasta saatamme olla tietoisia ja osasta emme. Näillä järjestelmillä tarkoitan tässä yhteydessä päivittäisiä rutiineja, prioriteetteja ja maailmankatsomusta.

Samaistumatta fyysiseen kehoon kaikki nämä järjestelmät heijastelevat sisäistä olemustasi ulospäin. Ne kertovat maailmaan siitä, kuka sinä olet ja millainen sinusta on tulossa, ja mihin suuntaan olet muuttumassa ja kulkemassa.

Aivan kuten pyhiinvaeltaja asettaa joitakin tavoitteita matkalleen ja etsinnälleen ja avautuu muutokselle, sinä voit pysyä vastaavalla tavalla tietoisena ja tarkoituksellisena jokapäiväisessä arkielämässä ja sen rutiineissa.

 

Joillekin näitä ovat joka-aamuiset rutiinit, jotka perustuvat intialaiseen ikivanhaan elämän tieteeseen ayurvedaan. Toiselle näitä ovat mindfulness–meditaatio, päivittäinen rukous tai muut henkiset harjoitukset. (Psst. Olethan saanut oman Tietoisen Naisen - ja Miehen - 22-sivuisen Opaskirjasen Meditaatioon ja Henkisiin harjoituksiin?) Kolmannelle siihen voi liittyä tietoinen hyvän tekeminen esim. laittamalla ylimääräisen summan sivuun ja lahjoittamalla eteenpäin. Neljäs laajentaa itsetuntemustaan ja omia kehitettäviä solmukohtiaan vedisen astrologian avulla ja kirjoittamalla jokapäiväisen kiitollisuuskirjeen.

Mitkä ovat sinun arkisia henkisiä rutiinejasi? Minne sinä olet matkalla? Missä rutiineissa sinun olisi hyvä tehdä muutoksia, jotta voit luoda omaan elämääsi (ja maailmaan!) asioita, jotka tuovat sinulle enemmän todellista täyttymystä ja iloa? ANANDAA.

Nämä tietoiset henkiset rutiinit luovat pyhyyttä arkeen ja vakautta sen testeihin ja kaaoksen keskelle. Ne auttavat henkisessä kasvussa, todellisen itsemme tuntemisessa ja Lähteeseen (Jumalaan tai miksi Korkeinta Voimaa kutsummekaan) yhdistymisessä.

Elämä on tietoinen ja uutta luova matka joka arkipäivä.

Runoilija, kirjailija ja mystikko Thomas Merton kirjoittaa siitä, miten tämä matkamme on kuin luonnon uudistumismatka, johon sisältyy lähtö, saapuminen ja paluu. ”Kysymykset virittävät sielua. Kysymysten tarkoitus on aloittaa etsintä.”

 

Alapuolelta saat lisätietoja:

Uusi kuva (17)

Henkinen ohjaus ja konsultaatio

on tapaaminen, jonka avulla voit tietoisesti syventää henkistä pyhiinvaellustasi ja kasvaa kohti todellista itseäsi ja Lähdettä. Henkinen ohjaus on sinulle, jos

 • etsit henkistä ja henkilökohtaista kasvua
 • haluat syventää henkisten harjoitusten matkaa
 • haluat lisätä luovuutta ja rohkeutta jokapäiväisessä arjessa
 • haluat kokeneen mentorin ja sparraajan luodaksesi merkityksellistä liiketoimintaa.

Hyödynnän ohjauksessa ja konsultaatioissa kokonaisvaltaisesti kokemustani ja koulutustani asiakkaitteni hyödyksi.

Yhteistyöpolkuni Marjaanan kanssa on tuottanut niin yrittäjä- kuin yksityiselämääni tienviittoja. Vanhat tienviitat ovat löytäneet uuden kiillon ja uusia on työn alla. Yhteistyössä on tahtotila ja tavoite, johon Marjaana sitoutuu syvästi - ja elämänmakuisesti.

Tulevasta elämänmuutoksestani kiitos kuuluu myös sinulle. Autoit vaikeassa tilanteessa eteenpäin. Istunnot olivat todella tärkeitä, ne rohkaisivat ihan oleellisesti ottamaan askeleen kohti tuntematonta (mutta jännittävää) tulevaisuutta.

Kiitos paljon Marjaana tapaamisista. Tunnen olevani lähempänä itseäni ja olen saanut toivoa asioiden muuttumiseen hiljalleen. Viimeisellä tapaamisella oli suuri vaikutus minuun.

Täältä voit lukea lisää PALAUTETTA asiakkailtani.

 

Käytännön asioita:

 • Henkisen ohjauksen tapaaminen kestää 1,5 tuntia (90 minuuttia)
 • Paikkana on Porvoo, Jokikatu 27 A tai puhelimitse
 • 1,5 tunnin hinta on € 117,16 + ALV 24 % (€ 27,84), yhteensä € 145

VARAA JA MAKSA TÄSTÄ HENKISEN OHJAUKSEN 1,5 TUNNIN TAPAAMINEN

 • Maksettuasi vahvistan sinulle tapaamisen ajankohdan (noin 1-3 viikon päähän työtilanteesta riippuen). En lähetä enää erillistä laskua.
 • Huomioithan, että tapaaminen ei ole terapiaa, eikä se ole sairauksien hoitoon ml. psyykkisen sairauden tai muun vakavan mielenterveydellisen ongelman hoitoon.

 Ihminen on aina vaeltaja, matkaten kynnykseltä toisella, erilaisiin kokemuksiin.   –John O’Donohue Anam Cara kirjassa

Olet lämpimästi tervetullut ღ Marjaana

PS.
Lue blogistani: 3 luovaa ehdotusta potkaista sisäinen muutosmatka käyntiin! 

Uusi kuva (25)

Vedisen astrologian Itsetuntemuskonsultaatio

Vedinen astrologia eli Jyotish on Vedojen osa ja yksi kuudesta Vedangasta. Vedat ovat tekstejä, jotka kirjoitettiin Sanskritin kielellä yli 5.000 vuotta sitten. Ne auttavat meitä ymmärtämään luomakunnan mysteerejä ja luonnon lakeja. Kaikki tieto on olemassa universumissa. Osana Korkeinta Tietoisuutta meillä on potentiaali kaikkeen tietoon.

Muinaiset viisaat tutkivat planeettojen liikkeitä ja huomasivat, että aurinkokunnan tila heijasti nykyhetken luonnetta. Ymmärtääkseen syitä tapahtumille he katsoivat taivaalle. Tämä johti Itsen oivallukseen ja korkeampaan tietoon, jota kutsutaan Vedaksi. Lue vedisestä astrologiasta lisää täältä.

Vediseen astrologiaan perustuvassa noin 2 tunnin itsetuntemuskonsultaatiossa (Porvoossa tai puhelimitse) käymme läpi syntymäkarttasi keskeiset elementit. Konsultaatioon sisältyy kirjallinen noin 35-sivuinen PDF-muotoinen raportti. Avaan oman syntymäkarttasi (rashin) pohjalta Nousevan merkkisi, Aurinkosi ja Kuusi, jota pidetään kaikkein tärkeimpänä planeettana Vedisessä Astrologiassa.

Lisäksi planeettojen yhteydessä tarkastelemme naksatroja eli kiintotähtiä. Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, joita kutsutaan naksatroiksi. Ne ovat erittäin tärkeitä vedisessä astrologiassa. Kuu lepää yhdessä naksatrassa päivän ajan. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä se auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan.

Tarkastelemme syntymäkarttasi pohjalta sielusi oppiläksyjä tässä elämässä ja ns. karmista akselia, siihen liittyviä koodauksia ja menneen elämän yhteyksiä. Huomioin tässä yhteydessä myös naksatrat.

Avaan konsultaatiossa sinulle myös ns. mahadashaa eli kulumassa olevaa ajanjaksoa. Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja niiden teemoja elämässämme.

Konsultaation lopuksi tarkastelen läsnäolevan NYT hetken ajankuvaa ja kaikkein keskeisimpiä teemoja tällä hetkellä ns. hitaimmin liikkuvien planeettojen transiittien valossa, eli Jupiterin ja Saturnuksen sekä Rahun ja Ketun. Jossain tapauksissa saatan tarkastella myös muita nopeammin liikkuvia planeettoja. Huomioin myös naksatrat eli kiintotähdet.

Kävin Marjaanan vediseen astrologiaan perustuvassa konsultaatiossa, tavoitteena saada elämäni palikoita jonkinlaiseen järjestykseen nykyisten muutosten keskellä. Olihan mielenkiintoista. Vaikka vedinen astrologia oli minulle uusi tuttavuus, teki se vaikutuksen tiedoillaan jo heti istunnon alussa. Ne asiat, jotka olivat intuitiivisena mielessä, ajatuksenpätkinä päässä, häivähdyksinä silmissä, saivat vahvistuksen konsultatiivisen luennan aikana. Luennan siitä kartasta, jonka olen itse itselleni tähän elämään ja juuri tähän ajanjaksoon koodannut. Huikeata.

Olin varannut 1,5 h:n ajan, mutta päivä siinä olisi hurahtanut ihan kevyesti, niin moniulotteinen ja avartava kartta ja sen tulkinnat olivat. Koin, että sain itselleni ennen kaikkea lisää ymmärrystä nykyisestä elämäntilanteestani, uusia oivalluksia itsestäni ja oppiläksyistäni. Sain myös enemmän kykyä ymmärtää elämänpolkuni merkitystä ja nähdä lähitulevaisuuden tarjoamia mahdollisuuksia. Hieno ja voimaannuttava kokemus. Tästä on taas hyvä jatkaa matkaa. Kiitos!

- Mari Rantala

Kiitos Marjaana!
Vedinen tulkinta ylitti odotukseni. Tunnen länsimaisen astrologian kuin omat taskuni, silti koin elämyksen lukiessani tulkintaasi. Vedisessä on sitä jotain, mihin läntinen ei yllä.

Harras toiveeni onkin, että moni muukin voisi tutustua vediseen astrologiaan kirjan avulla. Jos ei tunne läntistä "munkkilatinaa", voi olla hieman vaikeaa ymmärtää eri planeettojen merkityksiä. Oman äitisuhteeni näkyminen 10. huoneessa vedisesti oli se piste i:n päälle, joka vakuutti minut.

- Evea

Käytännön asioita:

 • Vedisen astrologian Itsetuntemuskonsultaation hinta on € 250 + ALV 24% € 60 = yhteensä € 310
 • Hinta sisältää 2 tunnin konsultaation (Porvoossa tai puhelimitse) lisäksi kirjallisen noin 35-sivuisen PDF-raportin sekä erillisinä PDF-dokumentteina syntymäkartan, dasha-ajanjaksot ja transiittikartan.

VARAA JA MAKSA TÄSTÄ VEDISEN ASTROLOGIAN ITSETUNTEMUSKONSULTAATIO

 • Karttaa varten tarvitsen tarkan syntymäaikasi (pv, kk, v) kellonaikoineen ja syntymäpaikkoineen. Ilmoita nämä tiedot tilauksessasi.
 • Vahvistan sinulle erillisellä sähköpostilla konsultaation ajankohdan, joka on työtilanteestani riippuen arviolta noin 3-5 viikon päässä tilauksestasi.
 • Maksa tilauksesi heti konsultaation ajankohdan vahvistuttua, sillä ryhdyn työskentelemään karttojesi kanssa tämän jälkeen. Sen jälkeen ei maksua enää palauteta. Tapaamisen ajankohta voidaan siirtää sairastumisen tms. vastaavan syyn johdosta.

Elämässäsi jo olevan hyvän tiedostaminen on perusta kaikelle runsaudelle. – Eckhart Tolle